Актуелности, Зимски сусрети, Конкурси

Резултати са ликовног и литерарног конкурса на тему зиме – ДУОС 2020. год.

1. Rezultati LIKOVNOG konkursa – RANG LISTA (link za preuzimanje)

2. Rezultati LITERARNOG konkursa – RANG LISTA (link za preuzimanje)

 


 

Поштовани,

Обавештавамо Вас да ће у суботу, 14. марта 2020. год. у холу ОШ ,,12. децембар”, у Сјеници  од 9h бити изложба ликовних и литерарних радова са конкурса Друштва учитеља Општине Сјеница (Тема: Зима). Школа је тај дан отворена за просветне раднике, родитеље, ученике и све људе добре воље.

На конкурсу су учествовали ученици од 1. до 8. разреда из свих основних школа Сјенице и околине. Укупан број пријављених радова је 310 (226 ликовних и 84 литерарна рада). Од тог броја биће награђена 33 ученика (категорије су по разредима) који су учествовали на литерарном конкурсу и 41 ученик који је учествовао на ликовном конкурсу.

Жири је био од три члана (из три различите основне школе). Они нису имали увид чији су радови и објективно су, самостално, оценили радове ученика. Због великог броја послатих радова ученика (само за 1. разред пристигло је 80 ликовних радова), жири је на неким местима проширио листу награђених ученика (према својој процени). Важно је да најуспешнији радови не остану не запажени и ненаграђени.

Жири је био у следећем саставу: Милена Балшић, проф. (члан Управног одбора ДУОС-а), Медиха Бихорац, проф. (Члан Скупштине ДУОС-а) и Данијела Зеленкапић, проф. (Члан Надзорног одбора ДУОС-а). Задатак им није био лак. Овом приликом им се захвљујемо на успешном жирирању и одлично обављеном послу.

Додела диплома и награда биће у холу ОШ ,,12. децембар“, у суботу, 14.3.2020. год. у Сјеници од 9:30h до 10h, а остали ученици који су учествовали добиће похвалнице за учешће. Посредници у преузимању похвалница биће ментори, или родитељи. Честитамо свим награђеним ученицима и њиховим менторима. Осталима желимо више среће следећи пут.

Срдачно Вас поздрављам.

Марина Пејчиновић, председница ДУОС-а.

 

Slika 1 - liter. konk. 2020

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s