Актуелности

Српски Moodle Moot 2018. год.

Српски Moodle Moot 2018. год.

Позив

Позивамо вас да учествујете на 8. српском Moodle Mootu, који ће се одржати 17. новембра 2018. године на Факултету техничких наука у Новом Саду.

Скуп ће окупити еминентне стручњаке из Србије и региона који ће са учесницима поделити своја искуства у коришћењу и надоградњи ове популарне платформе за електронско учење, као и њеној интеграцији са другим образовним решењима.

Осим предавања по позиву планиран је и низ излагања која ће предложити домаћи и остали заинтересовани учесници, у секцији ,,Пример добре праксе“ у којој ће се даље размењивати искуства у раду са различитим верзијама система, интересантним додацима и др. Циљ скупа је размена искустава у коришћењу система Moodle, као и дружење и повезивање корисника у регионалну Moodle мрежу. 

Учешће на скупу је за чланове Moodle Мреже Србије бесплатно, док остали учесници плаћају котизацију у износу од 3000 динара.

За учешће се могу пријавити сви они који у свом раду користе или развијају Moodle као систем администратори, програмери, али и наставници и други крајњи корисници.

Регистрација је за потенцијалне предаваче отворена до 25. октобра, а за остале учеснике до 4. новембра (односно до попуне капацитета расположивих сала).

Скуп је у процесу регистрације код Завода за унапређивање образовања и васпитања као конференција која носи 1 бод те је у плану издавање потврда о учешћу на њему у складу са том акредитацијом (учесницима који при пријави нагласе да желе такву потврду).

Регистрација

Извор: http://mms.edu.rs/moodle/course/view.php?id=116

 

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s