Дан стручног усавршавања – Зимски сусрети учитеља у Сјеници 14.3.2020. год.

 

 


Пратећи програм:  изложба  уџбеника, наставних  средстава  и  дечје  штампе  за  основне  школе, изложба ученичких ликовних и литерарних радова у холу школе са конкурса ДУОС-а,  додела диплома и награда ученицима награђеним за најуспешније радове.

Укупно је било 55 учесника Зимских сусрета у Сјеници.

Редни бр.Назив обукеКат. бр.Компе- тенцијаАутори/ реализатори
1.  ИЗАЗОВИ ПОДУЧАВАЊА443К2Јасмина Стојковић Снежана Милојковић Јасмина Мишић Радмила Крстевска
2.ИНТЕГРАЦИЈОМ НАСТАВНИХ САДРЖАЈА ДО ФУНКЦИОНАЛНЕ ПИСМЕНОСТИ451К2Зорица Вукајловић Катарина Радосављевић Златко Радосављевић

-У току Зимских сусрета учитеља у Сјеници 2020. год. сви учесници имали су обезбеђен ручак и освежење (кафу, сок) у ОШ ,,12. децембар“. Учесници су добили на поклон фасцикле, хемијске оловке са логом Друштва и идентификационе картице. Након изложби награђених ликовних и литерарних радова ученика од 1. до 8. разреда и стручног усавршавања, колеге са Зимских сусрета учитеља обавили су шетњу и упознавање Сјенице.

-Гости Зимских сусрета учитеља биле су драге колеге из основних школа из Горачића, Котража, Лучана, из Друштва учитеља Драгачева. Сви су угошћени, након ручка и шетње, од стране Друштва учитеља Општине Сјеница, у ресторану хотела ,,Борови“.